23 Kasım 2009 Pazartesi

Küçük Güzeldir..


Küçük güzeldir. Doğru... Narin ve kırılgandır çünkü. Hele de yavrumun yavrusuysa daha da güzeldir.
Henüz cinsiyetini bile bilmediğim bu bebişi şimdiden çok seviyorum.. Ve "Sakın acele etme" diyorum. Annenin göbüşünde iyice büyü, geliş, öyle gel.. Tamam mı canım?
Canım benim, bugün senin fotografını gördüm. İkinci kez habersiz çekilmiş fotografını. Aynı oğluma benzettim, biliyor musun? Ve... Şöyle düşündüm: "İlk gözağrımın, ilk gözağrısı, iyi ki geliyorsun; iyi ki varsın, doğuştan fanatiğim benim..."

5 yorum:

  1. hoş gelir safa gelir günsunun yiğeni...çok tatlı ya şimdiden görüyom inan bana...hem de sanatçı genleri taşıyo ne güzel.Bu kış bi can daha çoğalacaksınız...Dilerim hep çoğalasınız...

    YanıtlaSil
  2. sağlıklı olsun, mutlu olsun..ilk kelimesini duyarken, ilk adımını atarken, mutluluğunda, hüznünde, kepini atışında, hayata atılışında, ilk aşkında, ilk gözyaşında hep beraber bir aile olmak dileğiyle...şimdiden hoşgeldin bebek :)
    (berrin teyzen:) )

    YanıtlaSil
  3. Birsencim,bebeğimiz baharda gelecek,kışın değil..dileğine gelince,şimdilik bu kadar çoğalma yeter..öptüm

    YanıtlaSil
  4. Canım benim,keşke öğrencim olsaydın..Bir sıfat tamlaması,ancak bu kadar güzel anlatılabilir.İlk adm,ilk mutluluk,ilk aşk,ilk hüzün,ilk gözyaşı ......ve hayata atılış..öpüyorum seni,sağol

    YanıtlaSil
  5. Yeni adresim

    http://mayri-hayriyeninrenkleri.blogspot.com


    eski adrese girme

    açıklama yeni adreste

    Teşekkürler

    Mayri-hayriye

    <:))

    YanıtlaSil